sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Hyvää Uutta Vuotta!

Hyvää Uutta Vuotta 2012!

Uuden Vuoden aattona lähdettiin Heinolaan mieheni vanhempien ja tyttären luo käymään... Ajoitettiin matkamme niin, että olisimme olleet kotona ennen klo 18. No niinhän me oltiinkin, mutta joku onneton oli ottanut varaslähdön paukkujen kanssa ja onnistui paukauttamaan papattinsa niin lähellä meitä, että Tepa pelästyi.

Oltiin juuri palattu ja ajateltiin käyttää Tepa pisulla vielä ennen h-hetkeä... Mutta todellakin lähellämme paukahti niin, että Tepa säikähti ja tuli levottomaksi.

Viime uutena vuotena Tepa ei reagoinut raketteihin ja paukkuihin mitenkään, mutta nyt selvästi huomasi, että tyttö oli hermostunut. Tepa kulki tai pikemminkin marhas huoneesta toiseen ja läähätti... Edes Mamman syli sohvalla ei saanut Tepaa kunnolla rauhoittumaan. Joten ajateltiin, että antaa nyt olla, kyllä se siitä tasoittuu..

Läähätän ja läkähdyn

Onneksi tällaiset paukuttelut ei ole kuin kerran vuodessa ja ehkä ens vuonna Tepa ei enää muistakaan koko hommaa... Nooh, ehkä se on toiveajattelua... Mutta joku lapamato sanoi joskus, että Toivossa on hyvä elää... Siinä ajatuksessa astumme uuteen, entistä parempaan vuoteen 2012!

Hyvää Uutta Vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti