sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Pääsiäinen Mökillä

Mamman Kaunotar

Lämmintä ja ihanaa...

sitä piisasi meidän kevään ensimmäisellä mökkireissulla.

Villi ja vapaa...

Tepa nautti kun mökillä sai rauhassa olla ilman hihnaa. Tämän vuoden ensimmäinen mökkireissu sujui mainiosti. Viime kesänähän opetimme Tepalle "tontin rajoja" eli aluetta, jonka sisällä on lupa liikkua, mutta pidemmälle ei saanut mennä.

Hyvin on tainnut tytölle mennä oppi päähän, koska tällä kertaa tontin raja pysyi visusti mielessä, vaikka naapurin "setää" piti vähän käydä moikkaamassa kuminahaukuin.

Ari ja kukkulan kuningatar Tepa
HuomioHuivi

Olin tarkoituksella laittanut Tepalle pinkin Hurtan huivin, jossa neonvärin lisäksi on hyvät heijastimet, ihan sen varalta, jos tyttö sattuukun johonkin katoamaan. Aluskasvillisuuden väristä koiraa on vaikea hahmottaa kivisestä, kallioisesta ja karusta maastosta ilman neonväristä huivia.  Toisaalta huoleni oli turha, koska Tepa nätisti pysyi alueensa sisäpuolella.

Mamman kulta - Tepa
Tepa rakastaa istua seurakoirana. Tyttö pitää katsekontaktin perheeseen, joka mielestäni on hyvä, omia koirajuttuja ja kuitenkin porukan silmälläpitoa. Vaikka välillä kun Tepa seikkailee, huutelen edelleen "missä Tepa on" ja samalla tyttö jo paikalle jolkottaakin.

Sain pari ihanaa otosta Tepasta auringossa.

Lämpö ja auringonpaiste on ihanaa

ainakin mamman mielestä. Tepa taas otti kaikki irti viimeisistä lumikinoksista tekemällä tunnettuja maha-dyykkauksia... Eli suomennettuna... Tepa laskee mahallaan kinoksesta alas, jalat suorina taaksepäin. Tällaisia kuvia löydät talven blogipäivityksistä.

Sivukorvalla kuulin pentutapaamisessa, että jollain muullakin pentueen pennuista olisi samanlainen tapa. Sitä on todella hauskaa katsella kun mahalaskuja ja kuperkeikkoja sekä kaikenlaista lumeensukeltamista tapahtuu...

Tepan touhuja on muutenkin aivan mahdottoman ihanaa katsella...

Koirakaverit kylässä

Saimme myös nauttia koirakavereiden seurasta. Harmi, etten tajunnut kuvata koirien puuhastelua. Vieraina oli Jessican ja JP:n koirat Adonis, rotikan pentu ja Rico, Tepan koirakaveri jo pentuajoilta.
Oli kyllä siinä vilinää ja vilskettä kun nämä kolme kaverusta puuhastelivat - ja kivaa oli! Onnistuin nappaamaan kuvan Jessicasta ja Adoniksesta, mutta Ricolla oli niin kova meno päällä, ettei poikaa saanut kameran eteen. Ja sitten kun sai, ei mitään kuvattavaa ollut kun kaveri makas väsyneenä maassa.

Jessica laittamassa koirille juoma-astiaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti