torstai 30. syyskuuta 2010

Rico-Rico-Rico-Rico-Laa


Kaverukset...

Rico tuli pitkästä aikaa käymään kylässä. Nämä kaksihan ovat tunteneet toisensa jo "kotiutumisistaan" lähtien, mini-koirina. Nyt Tepa on pian 7kk ja Rico 6,5kk...


RiehuReetta ja PuuhaPetteri

Tajusin, että minullahan on minikamerassa mahdollisuus kuvata videota, joten otin koirien riehuleikeistä kuvaa... Toivottavasti saan sen liitettyä tähän.
Tässähän ei ole kyse koiratappeluista tai eläinrääkkäyksestä vaan kahden koiran lämpimästä kaveruussuhteesta.

Naisen tuoksu

Kyllä taisi Ricolla hormoonit hyrrätä kun poika teki kaikkensa yritääkseen "päästä pukille". Jouduimme olemaan silmä tarkkana Ricon aloittaessa hurmaamisrituaalit. Lähestymisyrityksiä tuli edestä ja takaa... erilaisia lipomis- ja tönimistyylejä käyttäen.

Juoksuhousut

Ennakoimme Tepan juoksuajan lähestymistä ja kävimme tänään Mustissa ja Mirrissa etsimässä Tepalle juoksuhousuja. Löysimme ihanat pinkit, joissa oli pepun päällä valkoiset röyhelöt. No tämähän tietenkin oli Tinan juttu ehkä enemmän kuin Tepan... mutta jos on kerran pakko panna vaippa, niin miksikäs ei se saisi olla hauska/kaunis. Tämä vaippa on molemia ja istui Tepalle täydellisesti. Kuva juoksuhousuista julkaistaan myöhemmin.

Näillä eväillä mennään jälleen uuteen vaiheeseen, jolloin pikkukoirista alkaa tulla murrosikäisiä niskuroivia otuksia.... Paitsi tietenkin meidän Tepasta, joka on maailman ihanin Pieni Suuri Koira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti