keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Tepan Kauneuspäivät...

Tepan kauneuspäivät!

Tepan kauneuspäivässä harjattiin turkki, pestiin hampaat ja leikattiin kynnet, niinkuin jokaisen arvonsa tuntevan mimmin kauneudenhoitorutiineihin kuuluu...

Märkä Koira...

Tepa kotiutui Arin kanssa mökiltä... haisten mökille... No minä, nirppanokka erinäisille hajuille, panin pesten Tepan...

Lupasin teille Tepan ensimmäisten kotonaoloviikkojen aikana, videokuvata Tepan suihkureissuja, mutta sitä ei olla onnistuttu vielä tekemään, mutta tässä on kuvasarja itse itsensä kuivaavasta koirasta.

Tässä kuvasarjassa näet, kuinka pieni koira taitavasti kuivaa itseään pyyhkeeseen.

Leikkaan... en leikkaa... leikkaan... en leikkaa... leikkaan... en leikkaa... leikkaan...

Tepan kynsienleikkuu käy jo leikiten jos vertaa aikaan muutama kuukausi sitten... Ari otti kuvia viimeisimmästä kynsien leikkuusta... Se sujui jo melkoisen mallikkaasti, mutta myönnettäköön, että vieläkin olisi petraamisen varaa..

Välillä kaikki sujui rauhalliseseti, välillä yritettiin vetää käpälää pois, välillä katsottiin ympärille ikäänkuin etsien parasta, nopeinta ja varminta pakoreittiä... Välillä piti mammaa halita, josko sillä saisi leikkuun loppumaan... ja sitten taas jatkettiin...

Tepa istuu, Tepa makaa, Tepa edestä ja Tepa takaa - kynsienleikkuuprosessi...

Hampaat Harjataan tai sitten ei... Meillä harjataan!

Tepa antaa tosi mukavasti pestä hampaansa... Ostin koirille tarkoitetun hammasharjan, joka pesee samaan aikaan molemmilta puolilta sekä purupinnan. Tepan hammastahnakin on koirille tarkoitettua erikoistahnaa, joka ei ärsytä hajuaistia lainkaan.


Turkki kondikseen...

Jos kerran tytölle turkki annetaan, siitä pitää pitää hyvää huolta. Harjaaminen, kyllä.
Tepasta lähti karvaa 4 harjallista. Karva oli sellaista untuvaista pentukarvan näköistä karvaa... En tiedä oliko se sitä vai jotain aluskarvaa? Joku viisas valaiskoon tästä asiasta kommentilla.

Ensin Tepa luuli, että on kynsien leikkuun aika, mutta rentoutuikin sitten ottamaan vastaan rentoa ja mukavantuntuista harjausta.

Mamma harjaa...


Muna tytön tiellä pitää! Ensikokemuksia kananmunan syömisestä..

Keitimme rasiallisen kananmunia ja ehdotin Arille, että annettaisiin Tepalle muna. Kuorin munan ja annoin sen kokonaisena Tepalle. Voi että, oli hauska katsoa kun Tepa nappas munan suuhunsa ja vei sen pöydän alle (ruokasalin pöydän alla ei ole mattoa, joten suttaamisvaaraa ei siis ollut). Sitten tyttö laski sen suustaan lattialle ja alkoi ihmetellä kananmunaa.

Edestä ja takaa, välillä vähän kuonolla tökäten, ja taas suuhun ja pois, ja tassulla. Aina kun sitä yritti purra, se liikahti eteenpäin. Lopulta tuijotuskisan voitti Tepa!
Ja iski hampaansa kananmunaan.

Ensin lähti valkuainen ja Tepa sai otettua keltuaisen ulos. Sitten syötiin keltuainen ja palattiin takaisin valkuaiseen. Voitko arvata, ettei lattialle jäänyt munan murustakaan kun ne tarkasti lipaistiin parempiin suihin.

Tässä kuvia Tepan kananmunakekkereistä... Katso viimeisetä kuvasta kielen liike...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti