lauantai 25. joulukuuta 2010

Jouluruokaa tarjoo kunnon väki...


JouluGourmet

Tämän totesin kun katselin Tepan vetäsevän joulugourmeensa muutamassa hetkessä vatsaansa.
Oi, mitä ihanuutta! Oi, mitä makuja! Oi, sitä onnea!

Kun kävin kaupassa ostamassa jouluruokia, piipahdin samalla koiranruoka-hyllykön välissä tutkailemassa, mitä sieltä löytyy...

No sieltähän löytyi... joululahjaksi vinkulelu ja vetonyöri.

Molemmat ovat osoittautuneet mieluisiksi. Vinkulelu ehkä siksi, että se päästää äänen sekä sitä puristettaessa että päästettäessä.

Koirana Kulinaristi

Voiko noin edes sanoa? Voi.... Tepa, kuten varmaan muutkin göötit, tykkäävät herkuista. Tepan suurta herkkua on juusto. Se vetää vertoja esim. nakille.

Olemme uskollisesti syöttäneet tepalle ihan oikeata ja kunnon Royal Canin kuivaruokaa eli pipanoita. Niistä koostuu Tepan jokainen ateria. Niihin on sitten vaihtelevasti lisätty vähärasvaista raejuustoa, koiranmakkaraa tai lihaa. Jonkin verran olen antanut maistaa kotiruokaa, mutta hyvin vähän.

Jouluruokaa tarjoo kunnon väki...


Aivan - Tepa sai siis oman gourmet-ateriansa. Ostin sellaisen valmiin koirien liha-aterian. Katoin sen kauniisti ja asetin katelautaselle, kuten meille muillekin.

Ruoan katoaminen lautaselta tapahtui hetkessä. Se taisi olla vaan niin hyvää! Ja mamma kun oli noussut ruokapöydästä (Tepa on olohuoneessa kun me syömme, eikä siis notku pöydän vieressä), tuli tyttö kiittämään. Silmät kirkkaana - suoraan silmiini tapittaen, suu hymyssä ja nenä ihanan kosteana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti