keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Auringonpaistetta ja rantaleikkejä

Auringonpaisteta ja rantaleikkejä

Olimme viikonloppuna mökillä. Saimme nauttia ihanasta auringonpaisteesta ja meri-ilman raikastamasta viimasta, joka tehokkaasti viilensi auringonsäteiden lumovoimaa.

Vapaa kuin taivaan lintu

Tepa nauttii vapaudesta eli ajasta, jonka saa viettää ilman hihnaa. Tontilla on hyvää tilaa juosta ja/tai seikkailla metsässä, mutta sehän ei Tepalle riittänyt. Tinan yllätti päikkäriuni ja Tepa jäi Arin kanssa ulos... Jotenkin, siis jotenkin "jonkun" valvova silmä herpaantui ja Tepa lähti seikkailemaan naapurin puolelle.

Illansuussa naapurit tulivat neljän lapsensa kanssa tervehtimään meitä ja kertoivat Tepan vierailleen heidän puolellaan... Tämä tosin erittäin hyvässä hengessä. Olin kauhistunut... Eikö Ari katsonut Tepan perään... ja sitten tuli perheneuvottelua... Tepan perään pitää katsoa, kuin pikkuvauvan...

Vesi, vesi, vettä - Tepa kokeili Merivettä...

Tepa uskaltautui ensimmäistä kertaa kastelemaan käpälänsä merivedessä. Tyttö kahlasi veteen niin syvään, että jalat kastuivat, mutta masu pysyi kuivana. Eipä tuo siellä kauaa viihtynyt... Jos Tepa yhtään tulee mammaansa eli Tinaan, hän toteaa veden olevan liian kylmää uimiseen tai ylipäätään kastautumiseen alle 25 asteen :)

Hellyyttävä otus

Tepan asentoja... Rakastan niitä... Voisin vain ottaa kuvia, Tepa edestä, Tepa takaa, Tepa istuu ja Tepa makaa... Tepa syö, Tepa juo, Tepa köllii, Tepa leikkii... Pientä koiraa on hauska kuvata kun sillä ei ole vielä älliä ja hassuja juttuja (lue: ylilyöntejä) tapahtuu... Kummallisia ja mitä oudoimpia asentoja, uhkarohkeita yrityksiä, hassuja ilmeitä ja toopea käytöstä kaikkinaisesti.

Tässä nautittavaksi muutama...


Istu ja maahan

Tepa oppi oman nimensä ihan parissa päivässä kotiintulon jälkeen. Istu ja maahan on nyt 14 viikkoisella Tepalla hallussa. Pallon heitosta ja hakemisesta Tepa ei tajua mitään. Pallon perään toki juoksee, mutta ei Tepa palloa tajua takaisin tuoda... Pallot kaikkinensa on oikein kivoja, tuumaa Tepa.

Annettiin myös puinen noutokapula, joka olikin kivempi puruluu kuin puruluut ikään. Puruluiksi kävisi mielellään myös pöydän ja tuolin jalat.... Silloin iskee Tinan tehokas ääniefekti: "ä - irti", joka saa Tepan pysähtymään. "ä- ei pure" toimii samoin kun Tepa innostuu leikin aikana ottamaan hampailla kiinni.

Tässä kuvassa pallo on vielä ehjä, nyt se on jo rikki puhki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti