perjantai 18. kesäkuuta 2010

Tepan Touhut


Raakaa Ruokaa - RaakaRuokintaa

Ostin taannoin Naudan nilkan jonka Tepalle annoin. En voinut kuvitella, kuinka transsiin siitä voisi pieni koira joutua. Tepa jyysti ja jyysti, lopulta nilkka oli ihan paljas ja kaluttu. Se oli pakko jakaa kahdelle päivälle, koska lihaa oli aikamoinen määrä.

Huomasin, että kaluaminen tapahtui vimmassa. Mietin kuulemastani raakaruokinnasta, voisiko se olla tulevaisuutta meidän Tepalle.

Kerro minulle - rakas blogin lukija- onko sinun gööttisi raakaruokinnalla? Miten? Ja millaisella? Miten ja mistä olet löytänyt tietoa raakaruokinnasta?


Yllätyskakka

Eräänä aamuna heräsin kamalaan lemuun... Ajattelin, että Tepa on taas piereskellyt, mutta yllätys löytyikin ruokasalistamme, parvekkeen oven edestä. Yleensähän Tepa tekee paperille, mutta nyt on varmaan tullut jokin oikosulku ja kakkahanat aukesivat ennenaikojaan...

Aamurutiineihin kuuluu nopeat aamupissit. Yleensä ne hoitaa Ari, koska minä aloitan työt melkoisen ajoissa. Aamuruoan jälkeen tulee pidempi lenkki, jolloin hienoa kakkaa odotetaan tulevaksi, ja yleensä se tuleekin.

Tepa mielellään hakeutuu kakkimaan esim keskelle ruusupuskaa, tiheään kasvillisuuteen tai metsikköön. Sellaiseen paikkaan, että kakan kerääminen on miltei mahdotonta tai suunnatonta akrobatiaa vaativaa...

Possu Mahtava

Tepa tykkää todella paljon ostamastamme possusta. Ensin se ei kiinnostanut pätkääkään, mutta lopulta Tepa onnistui saamaan siitä röhkiäänen esiin. Rakkaus röhkiääneen syntyi sillä sekunnilla. Possun "äänitorvea" on yritetty purra sekä kiskoa ulos possusta. Tähän mennessä jokaisesta "vinkulelusta" on saatu äänivehkeet ulos. Saas nähdä, miten possun käy???


Jokainen nukkuva lapsi on kaunis

Jaksan yhä uudestaan ja uudestaan kuvata Tepaa eri nukkuma-asennoissa. Olen huomannut, että sama buumi on tarttunut Joneen ja Ariin. Meillä on mitä eriskummallisempia kuvia nukkuvasta Tepasta.

Tässä on taas muutama sarjana.... Enjoy!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti