sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Pyörremyrskyn Silmässä

Hui, mikä päivä!

Ollaan koko viikonloppu laitettu HeavenlyNails-Studiota uusiksi, koska Riikka aloittaa 15.6...

Tepa on ollut ihmeissään, mitä Ihmettä täällä tapahtuu??? Koko tienoo on MullinMallin.

Perjantaina kävi Rico - bestis boygafrendi ja goiragaveri ja tänään sunnuntaina Riikka, JP ja pari niiden kaveria. Rapsutuksia sateli pilvinpimein ja Tepa senkun nautti huomiosta.

Uusia leluja Mustista ja Mirristä

Kävimme eilen Mustissa ja Mirrissä ostamassa Tepalle uusia leluja, "jo tyhjennettyjen" pehmolelujen tilalle.

Oi... toinen toistaan ihanampia vehkeitä, mutta päädyttiin vaaleanpunaiseen röhkivään possuun ja pehmeääkin pehmeämpään helisevään, kilisevään ja vaakkuvaan karvaiseen ja värikkääseen mustekalaan... Mukaan tarttui myös Nina Ottosonin älypeli, josta Tepa tykkää ihan valtavasti.Behmotyyny

Arin silmä on harjaantunut näkemään ja löytämään koiramaiset vehkeet...
Oltiin lauantaina siis soppailukierroksella ja käytiin myös ikeassa. Löysin Tepalle hienon "studiotyynyn", jossa oli arvokas kangas... Tyynyn hinta oli lähes 40e. Otettiin se mukaan kun olin niin kiva ja hieno. Päästiin alas vuodevaateosastolle... Siellä Arin silmään tarttui kivan pinkki, pyöreä tyyny, joka oli valitsemaani tyynyä puolet halvempi.

Ari tuumasi, että tämähän olis Tepalle just hyvä. Kun sitten mittailimme - totesimme yhdessä, että just sellainen kuin pitääkin. Kotiin päästyämme, Tepakin totesi, että tyyny on hyvä, melkeinpä voisi sanoa, että erinomainen!
Naudan Nilkka

Näin Mustissa ja Mirrissä mehevän luun. Ajattelin, tuosta Tepa voisi tosta tykätä...
Annoin sitten eilen illalla Tepalle tuon ostamamme naudan nilkan. Voi että sitä onnea ja autuutta! Tepa kantoi nilkan parvekkeelle ja vietti siellä tovin kaluten luuta.

Lopulta kävin hakemassa luun pois ja panin jääkaappiin, että voi sitten myöhemmin siitä jatkaa. Huomasin, että tyttö söi silmät kiiluen, ihankuin transsissa ja ajattelin, että tuo taitaa olla just sitä ruokaa, mikä meidän Tepalle maistuu kaikkein parhaiten.

Pentupipanat turvotettuina eivät maistuneet enää sen jälkeen kun Tepa bongasi vahingossa Ricon kupin ja sieltä löytyvän koiranmakkaran. Aloin antaa Tepalle pipanat raakana... Ne menevät paremmin kun niitä saa rouskuttaa...

Lisäksi olen antanut viiliä ja raakaa jauhelihaa, lohta pipanoihin sekoitettuna, pienen nokareen kurkkua ja toisella kerralla minipalan tomaattia, paprikasta Tepa ei piitannut.
KoiraKoulua

Kävin lauantaina Suomalaisessa Kirjakaupassa ostamassa muutaman koirakirjan. Muutaman muun tilasin netin kautta. Pennun Kasvatus on todella hyvä kirja... Agilitystä kertovan kirjan ajattelin ihan Jonea ja Aria varten... Minä kun en pulskanpuoleisena oikein innostu juoksemisesta (minun lajini on "arvokkaasti kävely" (lue: rauhallisesti kulkeminen, mieluiten korkokengissä - paitsi koirapoluilla))... Mutta nuo MeidänPerheenMiehet kun ovat tuota solakampaa ja urheilullisempaa (lue: pitkää ja laihaa) sorttia, joten uskon, että se voisi olla heille mielusta harrastamista.
Elämän Sulostuttaja

Sitä Tepa todellakin on. Meidän elämään on tullut ihan toisenlaista sykettä Tepan saapumisen jälkeen. Jokainen meistä perheenjäsenistä on saanut ihan oman roolin. Jone on leikittäjä ja kaveri, Ari on komentaja ja käskyttäjä ja minä ruokin, opetan ja kannustan.
Se vaan on niin hauskaa...

Parasta aamussa - ehdottomasti - on... Tepan iloinen huomenen toivotus: hännän heilutus, korvat-takana-köyristely, highfive tassulla, aamusuukko ja selälleen heittäytyminen -
toiseksi on kyllä selvästi jäänyt - vahva Parisienne kahvi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti