torstai 3. kesäkuuta 2010

Nelijalkapomppuja ja hampaiden louskutusta


Nelijalkapomppuja ja hampaiden louskutusta

Kävimme toissa iltana isolla nurmikentällä taas juoksentelemassa. Oli todella paljon hyttysiä. Niitä tunkeutui korviin, hiuksiin, nilkkoihin ja kaikkialle, mihin vain pystyivät pääsemään.

Tepa oli aivan ihana! Tyttö hyppi ilmaan ja yritti haukata hyttysiä. Se oli niin hassua... Yritettiin kuvata näitä hyppyjä, mutta olimme Arin kanssa liian hitaita Tepan pomppuihin, mutta tässä muutama yritelmä...

Tässä on Tepa, vikkelä kumikoira


Ja paskat

Madotettiin Tepa... Liekö Tepan ruikkukakka siitä johtunut vaiko jostain muusta ulkonamaistellusta kyseenalaisesta herkusta... Kakkaa kun pahimmillaan löytyi sieltä sun täältä... Ripuloinnin päätyttyä, löytyi vielä yhdet kakat parvekkeen pöydän alta...

Aika fiksusti Pikku Tepalta... Parvekkeella on vihreä parvekematto, parveke on ulkona ja pöydänalunen oikein hyvä suojaisa paikka, joten kaipa se pienen koiran mielessä saattoikin vaikuttaa ulkona puun alle kakkaamiselta?

Parvekekakka

Kova duunari

Tepa tekee paljon töitä samaan aikaan Tinan kanssa. Minä kun yleensä olen illan viimeinen hereilläolija, Tepa yleensä on työpöytäni vieressä valvomassa työn kulkua.

Monesti tuo pieni koira nukahtaa kuin ellun kana kesken työn tekemisen.

Tässä on muutama kuva karvaisen työnjohtajan nukkuma-asennoista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti