tiistai 1. kesäkuuta 2010

Tepa Tytönhupakko vai peräti Äijä?

Kuorsaava ja Piereskelevä Tyttökoira

Eilen illalla päivittelin HeavenlyNailsin nettisivuja ja yhtäkkiä havahduin omituiseen ääneen... Se oli kuorsausta. Tepa kuorsasi olohuoneen TV-tuolin alla. Hämmästyin siitä niin kovin, koska ääni ei ollut mikään pieni vaan ihan "aikamiehen" kuorsaus.

Pieni Tepa Tytönhupakko kuorsaa kuin äijät... No ääni lakkas ja Tepa tulikin tähän työpöytäni luo ja kävi pötköttämään tuolin viereen. Kului tovi kun alkoi haista. Aivan karmea pierun haju. Tepa laski leijat... Miten voi noin pieni koira haista niin karmean kammottavan pahalle?

Nato-Ohjus Tepa

Myöhään eilen illalla (lue: yöllä) menimme Tepan kanssa ulkoilualueen lähellä olevalle nurmialueelle. Päästin Tepan vapaaksi. Tyttö singahti kuin nato-ohjus... Korvat olivat ihan takana ja suu valtavassa hymyssä. Tepa juoksi tosi kovaa edes takaisin nurmikkoa, välillä kauemmas ja sitten taas viereeni. Välillä dyykkas nurmikkoon maha edellä ja kierähti ympäri iltakasteessa. Se oli niin huvittavan näköistä. Tepa nautti vapaudesta.. Yritän jossain vaiheessa napata ohjus-tepasta kuvan ja liitän tänne.

RipuliRapuli

Ja kakka lensi. Olimme toissa iltana iltalenkillä ja Tepa nappas suuhunsa jotakin, jota en kerennyt saamaan sieltä pois. Luulen, että tämä "mikä sitten olikaan" aiheutti Tepalle ripulin. Aamulla kun heräsi kakkaa oli siististi paperilla, epäsiististi keittiössä, parvekkeella ja olkkarin nurkassa. YÖK! Siis ihan löysää ja niin TAPPO-hajuista, että jopa minä yökkäsin pari kertaa.
Onneksi ripuli on nyt ohi... Totesin vaan tytölle, ettei kannata napsia suuhunsa ulkoa ihan mitä tahansa... Näätkö nyt, että siitä tulee masu pipiks.

Viiliä ja nappuloita

Sekoitin viiliä nappuloihin. Viili varmasti tasapainotti Tepan vatsaa, koska nyt on kaikki jo kunnossa.

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Terveiset täältä Vantaalta Tepan siskolta Namulta
    sekä isoäiti Jännältä ja täti Lililtä. Ihana nähdä tämä pieni energien Tepa touhuissaan! Meillä Namu maistelee välillä tuolin jalkoja ja jos ei muuta keksi niin tarvittaessa vaikka oven karmia, joten jos joku keksii avuon tuohon palmun maisteluun, otetaan mieleeään vinkkejä vastaan täälläkin päin! Namu onkin jostain kumman syystä saanut viime aikoina lempinimen dragula.... Meillä on ollut "blogilaiskottelua" liikkeellä viime aikoina mutta täälläkin taas yritetään parantaa tapamme ja saada myös pikku nuorikostamme testiä blogiin. t. Hanna ja jöötit Namu, Lili ja Jännä

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista... Laitoin juccan ruukun reunoihin kynneliä, se toimi hetken. Tepa jatkoi multanöyhtien kaivelemista. Sitten keksi laittaa pyöreitä mustia kiviä. Nyt multa on saanut olla rauhassa, mutta Tepa on tykännyt repiä juccan lehtiä irti. Se ei niitä pure, mutta irrottaa ne palmusta... Kaipa se kertaus on opin äiti. Harvoin vaan saa kiinni itse teosta :)

    VastaaPoista