keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Kotia, Kyläilyä ja Cityelämää

Ricolasta Kissalaan

Käytiin eilen JP:n, Riikan ja Leevin luona kaffella. Tämä oli Tepan ensimmäinen kyläilyreissu Ricon ja kissojen kotiin. Olipas se taas niin reissu, niin reissu...

Tepa on kasvatajallaan tottunut lapsiin ja kissaan, joten en uskonut kissojen tuottavan Tepalle vaikeuksia, enkä uskonut Tepankaan tuottavan kissoille suurempaa päänvaivaa, koska ovat jo Ricoonkin tottuneet.

Voi että... Tepa rakastui toiseen kissoista... (harmi, että unohdin kameran kotiin). Tepa istui eteisen lattialla jalat tönkkönä ja katsoi harmaata kissaa pää kallellaan. Kissa oli ilmeisen kiinnostunut Tepasta, mutta kun se yritti tulla haistelemaan, Tankki Tepa taas oli liian innokas ja kissa hyppäs hyllyn tai sohvan päälle karkuun. Lopulta Kissa meni Ricon koppaan ja Tepa tyynylle makoilemaan ehkä vain noin 30cm päähän toisistaan. Se oli niin ihanaa katseltavaa!

Tässä on Riikan ottama kuva kissoista... Harmaa, silmää iskevä tyyppi on Tepan ihastus
Harja ei ole mun kaveri

Yritin tuossa muutama päivä sitten harjata Tepaa... Olin ostanut kaksi erilaista harjaa, koska en osannut päättää kumpi olisi parempi, joten päätin kokeilla sitten molempia.

Kumista harjaa Tepa pelkäs jo samantien kun otin sen esiin. Toinen harja toimi minun mielestäni paremmin, mutta Tepan mielestä taas ei. Se yritti väistellä harjaa kaikin mahdollisin keinoin.
Joo - o olin varautunut myös namein...

Olen huomannut, että kun Tepa "lyö jarrut kiinni" ei edes nami auta. Tepa kääntää tylysti pään pois. Tilanteen loputtua Tepa kyllä on ystävä ylin, eikä jää junnamaan tunteeseen.

Tänään sain sitten loistoidean... Entäpä jos joku muu harjaa Tepan.
Joonas, joka Tepaa aina leikittää sai toimia harjankäyttömestarina. Jone nappas Tepan sylkkyyn ja antoi Tepan siinä olla ja harjasi samalla. No Tepahan tietenkin pyrki tilanteesta pois yrittämällä kiivetä Jonen olkapäille ja Jone siirsi Tepan takas syliin ja jatkoi harjaamista. Alta löydät kuvan Jonesta ja Tepasta. Jone totuttelee nyrkkeilyssä käytettäviin käsisiteisiin, siksi ne näkyvät kuvassa (niitä ei siis ole puettu Tepalta suojautumiseen)...

HarjausSessio

Madotus

Tilasin Tepalle ajan rokotukseen. Eilen aloitettiin madotus. Sen delegoin Arille. Ari on tottunut perheen lääkintämies, joten luonnollista oli, että tämä osuus tulee hänelle.
Kuten myös jatkossa tuo kynsien leikkuu... Aika siististi madotus hoitui... Olen ylpeä miehestäni sekä koirastani katsoessani heidän yhteistyötään..

Ari madottaa Tepaa
Rappuset

Olin yllättynyt siitä, kun taannoin Tepa, niin nopeasti, innostui kapuamaan rappuset toiseen kerrokseen. Tässä pari päivää sitten huomasin, että Tepalle nousi halu lähteä myös rappusia alas. Ajattelin ensin, että nappaan koiran kainaloon kun se vielä on niin pieni, mutta Tepa tuntui vaan kovin uteliaalta, joten ajattelin katsoa miten homma lähtee käyntiin.

Tepa osasikin rappuset mennä tosi hienosti. Portaat ovat kierteiset, joten huolehdin, että Tepa kulkee "oikeassa" kohtaa niin, ettei jyrkästä tule liian jyrkkää eikä portaasta liian pitkää. Alas päästyämme Tepa sai namin, joten katsekontakti rappusissa mennentullen Tinaan on taattu.

Häntä on kiva

Olen aina pitänyt omaa häntäänsä jahtaavia koiria ihan höntteinä. Tänään Tepa repäisi ja alkoi jahdata häntäänsä kunnolla. Ensimmäinen ajatus oli... Kauheeta, se on höhlä... Asiaa kuitenkin mietittyäni ajattelin, että niinhän ihmisvauvakin löytää varpaansa ja tykkää työntää niitä suuhunsa... Ymmärsin tuon hännän jahtaamisen vastaavaksi toiminnaksi...

Wau!
mulla on häntä... se tulee mun perässä... ja seuraa mua... se on kiinni mussa... ja maistuu ihan kauheesti karvalle...

Kaivopuistossa Aria ulkoiluttamassa


Silläaikaa kun Tina kävi kauneushoitolassa, ulkoilutti Tepa Aria Kaivopuistossa. Ari ja Tepa olivat tehneet tunnin lenkin ihanassa meri-ilmassa... Kyllä automatkalla häkin pohjalla uni maistui kaikkien niiden ihmisten ja lintujen seuraamisesta.

NukkuMatti

Tänään on ollut vauhdikas päivä.
Paljon on taas tapahtunut, uusia kasvoja nähty. Kyllä siinä pieni koira tahtoo hieman väsähtää... Huomenna taas uudet kujeet...

Hyvää yötäEi kommentteja:

Lähetä kommentti